Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Kortistontila

Eija ja Jussi Hynninen Eerola-Kortistotie 161 04530 OHKOLA

Eija 050 5939 683

Jussi 0500 707 586

Sähköpostit: etunimi.sukunimi @msoynet.com

Varauskalenteri

Saa tulla tykkäämään ja katsomaan

KulttuuriNavetta

Kesällä 2019 tilan navetta sai uuden ilmeen. Kolmen vuoden rakennusurakka saatiin päätökseen ja navetasta tuli tila juhliin, kokouksiin ja kulttuuritapahtumiin 120 henkilölle. Pääsisäänkäynti KulttuuriNavettaan on tallinvintin kautta.

Kuvateksti

Saliin voi tilanteen vaatimalla tavalla järjestää pöydät ja tuolit.

Parvi

Salin yhteydessä toisessa kerroksessa on parvi, jossa on lisätilaa juhlaväelle tai esim. väliaikatarjoilulle.

Eteisaulassa portaat parvelle

Narikat ja vessat eteisaulassa

Varaston ovet

Keittiössä on astiasto 120 henkilölle. Keittiötä juhlissa hoitaa aina ammattihenkilöt. Keittiössä on tiskilinjasto, 7 -johteinen höyry-kiertoilmauuni, liesi ja kylmiö.

Tallinvintti

Sisäänkäynti KulttuuriNavettaan.

Salissa hääkattaus. Tilassa on projektori, äänentoisto ja mahdollisuus tunnelmalliseen valaistukseen. Tilan saa myös tarvittaessa pimennettyä.

Katsomon sijoutuspaikka on varastossa mikäli se ei ole käytössä

Katsomo avattuna salissa. Teleskooppikatsomossa on 72 istumapaikkaa. Katsomon eteen voi sijoittaa 10 paikkaa ja parvelle vielä 20 paikkaa lisää, joten kokonaismäärä on 102 paikkaa.

Sali pimennettynä paneeliverhoin. Esiintymistilan koko noin 5m x 8m. Salissa on induktiosilmukan käyttömahdollisuus.

Kulttuurinavetta iltavalaistuksessa.

Navetasta KulttuuriNavetaksi

Kortiston tilalle valmistui v. 1929 navettarakennus, jossa oli parsi 12 lehmälle, kanala, puimalato sekä talli. Vuosikymmenet hyvin palvellut ja monia eläimiä asuttanut navetta peruskorjattiin vuosina 2016-2019. Tilasta rakentui KulttuuriNavetta, juhla-, kokous- ja koulutustila 120 hengelle. Kokouksia tai konsertteja varten tilassa on laadukas äänentoisto sekä 100 hengen nouseva katsomo. Juhlia varten tilan voi muokata pöytäryhmin, valoin ja koristein.

Alkuperäisen navetan valmistumisvuonna, 1929, muusikot Leo Kauppi ja Antti Kosola äänittivät tunnelmallisen kansansävelmän Emma Waltz. Tämän kappale henkii 20-luvun tunnelmaa videon alkupuolella.

Kulttuurinavetan avajaisia vietettiin 14.12.2019. Tilaisuudessa kuultiin lahjakkaan Freija - yhtyeen sovitus samasta Emma Waltz -kappaleesta. Tämän version kuulet taustamusiikkina videon lopussa.

Klikkaa logoa ja katso Oiva-raporttimme.

Klikkaa kuvaa ja näet kuvaideoita juhlien suunnitteluun.