Pelkkatupa

Pelkkatupa on käsinveistetty pelkkahirsinen rakennus, jota voi vuokrata mm. kokouksiin, koulutuksiin tai vaikka juhliin.

Kaksikerroksisen rakennuksen alakerta on esteetön. Alakerran iso yhtenäinen tila on muuneltavissa moniin eri käyttötarkoituksiin.

Keittiössä on mahdollista valmistaa ja lämmittää ruokia. Varustuksena on induktioliesi, uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, termoskannut sekä astiasto 36 hengelle.

Kokouksia ja koulutuksia varten tilasta löytyy; fläppitaulu, valkokangas, dataprojektori ja nettiyhteys. Ota oma tietokone mukaan. Projektorin liitännät; HDMI - Standard A-Type, VGA, Audio in. Oman musiikin kuuntelua varten on Bluetooth -yhteys äänentoistolaitteisiin.

Pelkkatuvassa on esteetön infra- /sähkösauna sekä kaksi WC-tilaa.

Majoitusta varten on alakerrassa kaksi kahden hengen huonetta. Yläkerrassa on kahden huoneen lisäksi majoitustilaa parvella.

Tyhjiöputkikeräimet Pelkkatuvan katolla tuottavat lämpöä sekä Pelkkatuvan että saunan tarpeisiin.  Talviaikaan tilat lämpiävät puuhakkeella.


Avara alakerran tila

Keittiö

"Lasiterassi"

Kokouksia varten alakerran toisessa päädyssä on AV-välineistöä.

Sohvanurkkaus.

Telttakatokset pääoven edessä.

Yläkerrassa on tilaa mm. muutamalle "siskonpedille".

Alakerrassa juhlakattaus

Kesällä on mahdollista käyttää lisätilana telttakatoksia. Katokseen mahtuu kerralla noin 50 henkilöä.

Pelkkatupa

Pelkkatupa

Pelkka tarkoittaa tukin osaa, joka jää sahattaessa jäljelle, kun pyöreät reunat poistetaan sahaamalla tukista pintalaudat kahdelta syrjältä {Wikisanakirja].